Autós hírek: Ladát akartak lopni, de rajtakapták õket!


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A „hesszelés” nem sikerült jól, mert az arra járók felfedezték, hogy mit is csinálnak, így menekülõre fogták a dolgot. Hátrahagyva a kiszemelt Ladát, futásnak eredtek, miközben a férfi a feltöréshez használt csavarhúzót egy földszinti erkélyre bedobta. Az idõközben kiértesített rendõrjárõrök a helyszín közelében elfogták a menekülõ elkövetõket.

Míg a 15 éves bökönyi unokaöccs gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte tettét, addig nagybátyja mindent tagadott, õ állítólag csak be akart nézni a nyitott ajtókkal álló személygépkocsiba.

Az elkövetéshez használt tárgy, a megjelölt helyen feltalálásra, majd lefoglalásra került. Mivel a 30 éves debreceni lakóhelyû elkövetõ ezidáig 9 alkalommal volt bûntetve, s jelenleg is feltételesen volt csak szabadlábon, s ez alatt újból bûncselekményt követett el, õrizetbe került, majd a Debreceni Városi Bíróság 2006. október 15-én elõzetes letartóztatásba helyezte.