Autós hírek: Hírek Somogy-megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Mérgesek a nemesvidi konyhások, mert a hétvégén ismeretlen tettesek ajtóbefeszítés módszerével betörtek az egyik helyi konyhára és onnan nagy mennyiségû alumínium edényt tulajdonítottak el közel 200.000 forint értékben.

 A járõrök elfogták Táskán azt a körözött fiatalkorút, akit a Fonyódi Rendõrkapitányság keresett eltûnés miatt. Az ifjú hölgy azóta visszaszállításra került abba a diákotthonba ahonnan eltûnt.

 Magánokirat hamisító kõmûvest buktatott le az éles szemû kalauz tegnap a Nagykanizsa-Budapest között közlekedõ vonaton. A 36 éves nagykanizsai férfi munkalehetõség céljából szándékozott felutazni Budapestre azonban ehhez nem rendelkezett elég pénzösszeggel. A férfi gondolt egyet és az otthoni számítógépén készített egy 90% kedvezményt biztosító igazolást, amire még tintaceruzával bélyegzõ lenyomatot is gyártott. A személy ellen a Siófoki Rendõrkapitányság indított eljárást magánokirat hamisítás vétség megalapozott gyanúja miatt.

 

Somogy megyei Rendõr-fõkapitányság
Sajtószolgálat.