Autós hírek: Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Jászfényszaru:

Egy Kft. jászfényszarui telephelyérõl elloptak egy SAMRO típusú nyerges félpótkocsit a rajta lévõ közel 260 db LCD televízióval. A lopási kár 70.000.000 Ft.

Szolnok:

Ismeretlen személy péntek délután feltört egy a Zagyvaparti sétányon parkoló Golfot, melybõl kabátot, bankkártyát és  egy készpénzt tartalmazó pénztárcát vitt magával.

Szintén egy utcán parkoló Audit is feltörtek vasárnapra virradóra. A tolvaj azonban nem vitt mindent magával, ugyanis az ülésen hagyott kabátból csak a forgalmi engedélyt tette zsebre.

Szombatra  virradóra ismeretlen személy ellopott egy Trabantot a Szolnok Mátyás király útról A 100.000 Ft-ot érõ jármûvet a Liget úton, a benne lévõ tárgyakat pedig a környéken szétszórva megtalálták.

Jászberény:

Zsebtolvajok jártak Jászberényben a hétvégén. Pénteken a buszpályaudvaron tevékenykedtek a tolvajok, akik három sértett táskájából emelték ki a pénztárcákat. A tárcákban a készpénzen kívül személyes iratok is voltak. A sértetteket összesen 60.000 Ft kár érte.

Gázolajat próbáltak lopni.

Egy kft. telephelyének biztonsági õre járõrözés közben egy idegen személyt vett észre a telepen. Ahogy a személy észlelte a biztonsági õrt, elszaladt. Ezt követõen az õr átvizsgálta az udvart, melynek során több kannát is talált, melyekben leszívott gázolaj volt. A rendõrök a közeli szántóföldön találtak egy kis tgk-t, melynek rakterében több kanna gázolaj volt. A késõbbiekben pedig arra is fény derült, hogy a gépkocsit körözi a rendõrség.

Abádszalók:

Ismeretlen személyek betörtek egy helyi fogadóba és az udvaron álló egyik Renault gépkocsit is feltörték. A betörõk laptopot, 4 db mobiltelefont, 2 db fényképezõgépet, DVD lejátszót, egy bõrkabátot és készpénzt  tulajdonítottak el.

Újszász:

Szerencsétlen baleset történt szombaton délután az újszászi MÁV Állomáson.

Egy Jászalsõszentgyörgyi férfi a Szolnok Budapest Keleti pu-ra közlekedõ vonatra szállt fel az Újszász állomáson, hogy rokonának csomagjait felsegítse. A vonat fel és leszállást követõen elindult, azonban a férfi az indulást követõen lelépett a vonatról és a vonat alá esett. A vonat sajnos hiába fékezett a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Öngyilkos lett egy fiatal nõ. A 26 éves Jászapátin élõ nõ Jászapáti belterületén a MÁV állomás területén a Jászkisérre tartó személyvonat elé feküdt. A vonat vezetõje sajnos a vészfékezés ellenére már nem tudta megállítani a szerelvényt, ami elütötte a nõt, aki a helyszínen életét vesztette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén egy halálos és öt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

2006.01.08-án 17.15 órakor egy Suzuki személygépkocsi közlekedett a 3401 számú úton Kunmadaras külterületén Karcag irányába. Hirtelen, jobb oldalról egy gyalogos lépett elé az útpadkáról és a balesetet már nem tudta elkerülni a gépkocsi vezetõje. A baleset következtében a kb. 40 éves egyenlõre ismeretlen személyazonosságú személy a helyszínen életét vesztette.