Autós hírek: Üzemanyagtöltõ állomás: Bérbe vétel


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Minden töltõállomást átlagosan négy napra zártak be, ezalatt elvégezték a szükséges átalakításokat töltõállomásoknál, a shopban és a személyzeti helyiségekben.

[1]„Azok az autósok, akik az átalakított töltõállomásokra térnek be, kiváló minõségû Shell üzemanyagokat találnak majd, ráadásul a Tesco kutakon megszokott alacsony árakon”, mondta el Erényi Balázs, a Shell Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke. „Máris kaptunk pozitív visszajelzéseket ügyfeleinktõl, akik dícsérték ingyenesen igénybe vehetõ elõtetõ alatti szolgáltatásainkat is”, tette hozzá.

„Biztos vagyok benne, hogy vásárlóink kedvezõen fogadják az átalakulást, és a továbbiakban is bizalommal térnek be a Tesco áruházak mellett található benzinkutakhoz, ahol kiváló minõséget találnak majd a már megszokott alacsony árakon”, mondta dr. Antal Erzsébet, a Tesco-Global Zrt. Igazgatóságának tagja a sajtótájékoztatón.

Mind az 51 átmárkázott benzinkút kiváló minõségû Shell üzemanyagokat kínál az autósoknak versenyképes áron. Termékek és szolgáltatások szélesebb kínálata érhetõ el ezentúl, köztük a V-Power üzemanyagok, valamint a Shell hálózatából jól ismert ingyenes elõtetõ alatti szolgáltatások: tankolásnál történõ kiszolgálás, szélvédõmosás, keréknyomás és a folyadékszintek –ellenõrzése.  A cég piacvezetõ SMART hûségprogramja is elérhetõ lesz az újtöltõállomásokon./Autósoldalak.hu/