Autós hírek: Hyundai Genesis: Fõdíj a Golf világbajnokságon


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


(Jeju-sziget, Korea) A Hyundai Motor Company, amelynek elsõ prémium luxuslimuzinja, a Genesis tavaly lépett a piacra, elsõ globális golfbajnokságát rendezi VIP ügyfelei számára, ezzel is erõsítve a vállalat imázsát a luxuspiacon.

[1]A Hyundai Motor gondos válogatás után 18 ország ötven vásárlóját hívta meg, hogy összemérjék tudásukat az elsõ „Hyundai Golf Világbajnokságon”, amelyet a Koreai-félszigettõl délre fekvõ Jeju-szigeten, május 14-én, csütörtökön rendeztek meg. A bajnokság alig néhány hónappal elõzi meg a Hyundai legújabb luxuslimuzinjának, az EQUUS-nak exportpiaci bevezetését.

Ezzel a golfbajnoksággal vette kezdetét a Hyundai globális VIP marketing kampánya, amely a Genesis és EQUUS modellek prémium arculatát hivatott erõsíteni világszerte, kiemelve a jármûvek fejlett mûszaki tartalmát.
A Genesis, a Hyundai elsõ hátsókerék-hajtású luxuslimuzinja idén januárban elnyerte az Év Észak-Amerikai Autója és a kanadai Év Autója címet, míg a Genesisben és az EQUUS-ban egyaránt megtalálható Tau erõforrást a Ward 2009-ben a „10 legjobb motor” egyikének választotta meg.

[2]A résztvevõk a Jeju-szigeten számtalan oldaláról megismerhették a koreai kultúrát: exkluzív leckét vehettek egy híres koreai keramikus mûvésztõl, és hagyományos zenei elõadásokat is élvezhettek. A vendégek emellett a Hyundai és a világ egyik vezetõ luxuscikk-gyártója, a Prada által közösen kifejlesztett, különleges Genesis Prada modellváltozattal is megismerkedhettek. A Genesis Prada modellt a golfbajnokságnak is otthont adó, „hatcsillagos” besorolású Haevichi szállodában állította ki a Hyundai.

A bajnokság gyõztese elsõ díjként egy Genesis modellt kapott. /Autósoldalak.hu/