Autós hírek: Seat Ibiza Cupra: Játékban az élen!


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Mindössze három hét alatt több mint negyedmillió letöltéssel, az iPhone/iPod touch készülékekre készült új SEAT-játék e platform legnépszerûbb szoftverei közé lépett elõ. Valójában már egy hét után az ingyenes alkalmazások hármas élmezõnyében szerepelt, mégpedig minden kategóriát egybevetve.

[2]Az Apple iTunes App Store oldaláról ingyen letölthetõ játék erõteljes 3D-megjelenítése valóban dinamikus élményt kínál az új SEAT Ibiza Cupra modellel. Az autó a játék elején az egyéni igények szerint alakítható ki, majd kezdetét veszi a kaland. A „Test Drive”, „Time Attack” és „Race” beállítások alatt más és más élmény vár.

A SEAT a márka alapvetõ értékeit képviselve jelent meg a mobiltelefon-játékok piacán: sportos, élénk és design-orientált. A Cupra Race játékot mindezen tulajdonságok jellemzik.

[1]2009 júniusában a Cupra Race játék webes alkalmazása is elérhetõvé válik a Club SEAT (www.clubseat.com) tagjai számára, akiknek dinamikusan bõvülõ csapata világszerte immár több mint 170 ezer tagot számlál. Nyáron izgalmas frissítés is érkezik, amely további autókat, pályákat és versenymódokat kínál. S mindez csupán a kezdet…/Autósoldalak.hu/