Autós hírek: Videó: horrorbalesetet szenvedett a finn raliversenyzõ Portugáliában


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A hétvégi Portugál Rali vb-futamon a finn Jari-Matti Latvala az élen állt, amikor borzalmas balesetet szenvedett. A Fordot kormányzó pilóta átszakította a pálya melletti szalagkorlátot, és egy hegyoldalon lefelé kezdett el pörögni. Az esetrõl készült videón jól látszik, hogy az autó többször is megfordult a tengelye körül, és nagy sebességgel bucskázott a szakadék felé, de egy fa megállította a kocsit.

Latvala és navigátora, Miikka Anttila a csodával határos módon szinte sértetlenül megúszták a dolgot, és a pilóta izgatottan nyilatkozott a baleset után. 'Csak pörögtünk és pörögtünk, és azt hittem soha nem állunk meg. Hatalmas szerencsénk volt'. A 24 éves versenyzõ, aki aznap ünnepelte születésnapját, totálkáros autója miatt kénytelen volt feladni a futamot, és csak reménykedhet abban, hogy az idei negyedik viadalon végre megússza karambol nélkül, ez eddig nem sikerült neki. 

Videó itt

Forrás: Sztárautó.hu