Autós hírek: Mercedes-Benz SLK 2LOOK Edition: Célkeresztben a fiatalok


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A tudatosan fiatal célcsoportnak készült új modellváltozat kizárólag nemes fekete, vagy purista fehér színben kapható. Jól illik külleméhez az értékes anyagokkal berendezett utastér fekete-fehér kontrasztos színvilága.

[4]Az ellentétek harmóniája – így hangzik a koncepció, amellyel idén tavasszal kigördül az új Mercedes-Benz SLK „2LOOK Edition“ különkiadás. A belsõ és külsõ színválaszték tudatos korlátozása feketére és fehérre exkluzív, izgalmas látvánnyá teszi a Vario-tetõs, kétüléses sikermodellt, és gondoskodik róla, hogy megjelenése ne maradhasson észrevétlen.
Az SLK 2LOOK Edition fényezése alapkivitelben Mészfehér vagy Fekete lehet, de kívánságra az exkluzív Obszidián-fekete vagy designo Misztikus-fehér színben készül az autó, amelynek sorozatnagyságát világszerte 300 darabra korlátozták. Fekete fényszórókeret teszi még messzebbrõl felismerhetõvé az autót.

[6]A különkiadás sportosan markáns megjelenését nagyszerûen érvényre jutatja a 18 colos, öt duplaküllõs könnyûfém kerék, elöl 225/40 R18, hátul 245/35 R18 méretû gumiabronccsal. A 2LOOK Edition színfilozófiájának megfelelõen a kerék kétféle felülettel áll rendelkezésre: ragyogó és letisztult Titán-ezüsttel vagy mély és markáns Sötét-krómmal. A sárvédõkön decensen elhelyezett embléma és az igényes Mercedes-Accessories tartozék-programból származó, átlátszó akrilüveg szélfogó Logo 2LOOK Edition felirata teszi még egyedivé a különkiadást.

Az ellentétek vonzzák egymást – utastér fekete-fehérben

[5]Az SLK 2LOOK Edition belsejében is fekete-fehér kontraszt uralkodik. A nappabõrrel behúzott sportülések középsõ felülete fehér, lendületes vonalú pereme fekete. Hasonló az ajtók és a középsõ kartámasz kiváló minõségû bõrkárpitozása is. Szembeötlõ, mesterien kidolgozott díszöltések fokozzák a hatást.

Az egész jármûvön mindenütt fekete-fehér részletek utalnak a dinamikára: a fekete nappabõr kormánykerék fehér díszvarrása, a fekete mûszerfal fehérre festett dekorációi, valamint a fekete tetõkárpit. A fehér szegélyû szõnyegeken bepréselt embléma látható.

Az SLK 2LOOK Edition azonnal megrendelhetõ, SLK 200 KOMPRESSOR, SLK 300 és SLK 350 Sportmotor változatokban. A különkiadás felára 2.100 euró, a különleges fényezésé 580 euró (Obszidián-fekete), illetve 1.990 euró (korlátozott darabszámú designo Misztikus-fehér.) /Autósoldalak.hu/