Autós hírek: 2009.02.16. Napi hírek - Baranya megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Halászházat fosztottak ki Alsómocsoládon
Ismeretlen tettesek 2009.02.14.-érõl 15.-re virradó éjjel az alsómocsoládi  halastónál lévõ halászház fém bejárati ajtaját kifeszítették, és onnan fûkaszát, szivattyút, dobóhálókat,  láncfûrészt tulajdonítottak el. Az elkövetõk továbbá elvitték a halászház mellett leparkolt UAZ gépkocsi mind a négy kerekét felnistõl. A lopással okozott kár kb. 600.000,- Ft.

Harkányi betörés

Ismeretlen tettes 2009.01.13-án egy harkányi családi házba ajtókifeszítés módszerével behatolt, majd onnan karórákat, napszemüvegeket, és ezüst nyakláncot tulajdonított el  A lopással okozott kár közel félmillió forint. A Siklósi Rendõrkapitányság folytat eljárást az ügyben.

Betörek  egy horgászboltba
Ismeretlen tettes 2009.02.15-én hajnalban egy pécsi horgászbolt kirakatüvegét egy kõvel bedobta, majd onnan készpénzt, számítógépet tulajdonítottak el, mellyel kb. 250.000,- Ft kárt okozott, a rongálással kb. 100.000,- Ft kár keletkezett.

Nem tudott elmenekülni a cipõtolvaj
A Pécsi Közlekedési  Zrt. vasárnap délelõtt telefonon bejelentést tett a rendõrségre, hogy a Fõpályaudvarnál az egyik  helyi járatú autóbuszon két személy összeverekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a két dulakodó közül az egyik cipõket lopott egy belvárosi üzletházból, majd miközben menekült, a másik személy üldözni kezdte és a buszon visszatartotta a rendõrök kiérkezéséig. A bûncselekménnyel okozott kár 41.980,-Ft. A cipõket eltulajdonító személyt gyanúsítottként, az Õt visszatartó férfit tanúként hallgatták ki az ügyben.

Elkerülhetõ lett volna a baj, legyünk figyelmesebbek!

2008.02.13-án délelõtt mialatt egy hölgy egy pécsi áruház parkolójában leállított személygépkocsija csomagtartójába pakolt, az utastérbõl ismeretlen tettes alkalmi lopás módszerével eltulajdonította a táskáját a benne levõ készpénzzel, étkezési utalvánnyal és iratokkal együtt. A bûncselekménnyel okozott kár kb. 30.000,- Ft .       

Bojtor Bernadett rszds.
Sajtószóvivõ
Pécsi Rendõrkapitányság