Autós hírek: Hologramot dolgoztat az Audi


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Az Audi sydneyi autószalonjában holografikus alkalmazottal találkozhatnak az ügyfelek. A nem túl fantáziadúsan Holografikus Virtuális Asszisztensnek keresztelt 'hölgyet' a Prime Digital Media nevû cég fejlesztette, de a technológiáról szinte semmit sem árulnak el egyelõre, mindössze annyit tudni, hogy a kép egy 10 mm vastagságú plexin jelenik meg.

Az Audi az új 'munkatársat' a cég üzeneteinek a vásárlók felé való továbbítására kívánja felhasználni, az anyagtalan alkalmazott fõképp az új termékekrõl tájékoztatja rendhagyó módon az ügyfeleket.

Egyelõre nincs hír róla, hogy az Audi más szalonjaiba is hasonló hologramos megoldás kerülne, de ha beválik, késõbb talán elterjedhet. Ha mást nem is, az Audi technológiai haladás melletti elkötelezettségét mindenképpen bizonyítja az úttörõ újítás.
(Vezess.hu)