Autós hírek: A legnagyobb kereskedés


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


[2]A kereskedés tulajdonosai, Ivanics Lajos és felesége, Ivanics Zita már közel három évtizede foglalkoznak a Volvo márkával. A budapesti márkakereskedésben és -szervizben 1991, a székesfehérvári telephelyen pedig 1992 óta végzik új és használt Volvo gépkocsik értékesítését, illetve teljes körû szervizelését és javítását. Az Ivanics Kft. így a régi, belvárosi ingatlanból 13 év után költözött a modernebb, tágasabb, kényelmesebb és a Volvo márka értékeit látványosabban reprezentáló, Palánkai u. 7. szám alatti épületbe.
A nemrég megnyílt, 4200 négyzetméter alapterületû létesítmény a legnagyobb Volvo márkakereskedés Magyarországon, sõt az egész közép-kelet európai régióban is. Emellett ez az elsõ Volvo márkakereskedés a térségben, amelyet a Volvo Car Corporation új belsõépítészeti szabványának megfelelõen rendeztek be. Az új, Székesfehérvár északnyugati részén felépült létesítmény 8 állásos szervizmûhelyében egy vizsgasor és egy futómû állító berendezés is helyett kapott.
/Autósoldalak.hu/