Autós hírek: Üzemanyagkutak: Teljes kiszolgálás


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A stratégiának egyik kiemelt eleme, a felfrissülni vágyó autósok teljes feltöltõdését biztosító pihenõhelyek kialakítása. Ehhez nyújt most a MOL minõségi megoldást a Marché International támogatásával az autópályák mentén található töltõállomásain. A megvalósításban azért esett a MOL választása a Marché International-ra, mert a Marché™ éttermei frissességükkel, és á la minute ételkészítési koncepciójukkal a legmagasabb színvonalat képviselik az európai piacon.

[4]A Marché International az egymással szemközti két mosonmagyaróvári autópálya-pihenõ 2008. május 26-i megnyitásával a kezdi meg hivatalosan magyarországi piacra lépését. A mosonmagyaróvári pihenõ Magyarország legnagyobb forgalmú autópályája, az M1-es mentén, a Budapest-Bécs útvonalon található. Az elsõ két étterem a Marché™-Bisztró koncepció alapján valósul meg, s egyenként 120 fõ befogadására alkalmasak. A vendégek kiszolgálásáról összesen 50 munkatárs gondoskodik. A Marché™ Bisztró koncepciója a fõ és a köztes étkezések során egyaránt magas minõségû alapanyagokból készített ételek széles választékát kínálja. A saláták és zöldségek, a grillételek, a gyermekmenük, valamint a saját Marché™ biopékségbõl származó sütemények és pékáruk között mindenki megtalálja a kedvére valót. A kínálatot friss, kézzel facsart és szezonális gyümölcslevek, alkoholmentes frissítõk, és különféle meleg italok teszik teljessé. A meleg vagy hideg finomságokat becsomagolva természetesen magukkal is vihetik a vendégek.

A következõ hónapokban hét étterem nyílik Magyarországon

[1]A Marché International a következõ hónapokban a MOL-lal együttmûködésben építi ki magyarországi vendéglátó egységeit, aminek keretében összesen hét új éttermet nyit meg. Az egységek az M1-es autópályán, a Budapest-Bécs útvonalon, a budapesti M0 autópálya-körgyûrû mentén, valamint az M7-esen, a Balaton közelében találhatók. A Marché International Marché éttermekkel, Marché bisztrókkal és Marché biopékségekkel lesz jelen a magyarországi piacon.

A MOL és a Marché International közösen Horvátorszában is

[3]A magyarországi együttmûködés megkezdésével egyidõben a horvát piacra is a MOL-lal közösen lép be a Marché International. A MOL 100%-os tulajdonában lévõ Tifon-hálózat héttöltõállomása mellett mûködõ éttermekben a jövõ évtõl a horvát tengerpart felé utazók a Magyarországon addigra már megszokott Marché™ minõséggel találkozhatnak majd.

A frissesség stratégiája

A Marché a frissességet, az egészséget és a gyorsaságot képviseli. A frissesség mellett a Marché koncepciójának legfontosabb alappillérei a minõség és a szezonalítás. A Marché International 2007-ben, mintegy 100 étteremmel 300,9 millió svájci frankos összforgalmat ért el. A vállalatnál összesen 61 nemzetbõl származó több mint 3.500 munkatárs dolgozik. /Autósoldalak.hu/