Autós hírek: Renault Twingo RENAULT SPORT: Genfi premier


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


[2]A Renault Sport Technologies kihasználva a legújabb Forma-1-es együléses torpedó, az R28-as boulogne-billancourt-i, Párizs melletti, franciaországi bemutatóját, lerántotta a leplet a Twingo Renault Sport változatáról is. A Renault vadonatúj, nagyteljesítményû autója a Renault Sport kínálat legújabb darabja, olyan nagytestvérek mellé érkezik, mint a Clio és a Mégane Renault Sport.
 
A Twingo Renault Sport egy vérbeli sportos kompakt egyedülálló megjelenéssel, melyet kifejezetten az élvezetes vezethetõségre és a sportos menettulajdonságokra hegyeztek ki. Hatékony és tökéletesen kiegyensúlyozott karosszériája alá egy tüzes, de ugyanakkor rugalmas 133 lóerõs motort szereltek, és ez a párosítás minden bizonnyal elnyeri majd azok tetszését, akik a sportos vezetés izgalmát és a tökéletes vezetési élményt keresik a mindennapokban is.
A nagyközönség számára elõször a márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be a Twingo Renault Sport.
 
Félreismerhetetlenül sportos jegyek
 
[5]A Renault ismét egy megfizethetõ áru, nagyteljesítményû autót alkotott, amely a Clio és a Mégane Renault Sport mellé érkezik, így bõvítve a Renault Sport palettát. A Twingo Renault Sport kompakt méretei és rámenõs, ellentmondást nem tûrõ formaterve nagyban emlékeztet a Twingo Concept-re, amely a 2006-os Párizsi Autószalon különlegessége volt. A Twingo alapvetõ formai jegyeit tovább erõsítik a még gömbölydedebb idomok, az atletikus kiállás és az új jövevény sportos felhangját kiemelendõ szélesebb elsõ és hátsó lökhárítók, gondosan formázott küszöbök és légterelõ is került az autóra.
 

[4]A sportos vezetés izgalma és tökéletes vezetési élmény a mindennapokban
A Twingo Renault Sport a Renault Sport Technologies mérnökeinek a válasza arra a kettõs kihívásra, amelyet a sportos teljesítmény és az új autó mindennapi használatának harmonizálása jelentett. A Twingo Renault Sport futómûve készségesen reagáló és pontosan hangolt, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott, sportos kezelhetõséget biztosítson, míg külön figyelmet fordítottak az új, 133 lóerõs, 1,598cm3-es, négyhengeres motorra, hogy minden gázadásnál érezhetõ legyen erõteljes temperamentuma.
 
A nagyközönség elõször a márciusi Genfi Autószalonon veheti szemügyre közelebbrõl is a Twingo Renault Sport-ot./Autósoldalak.hu/