Autós hírek: Smart Fortwo: Téli ötletek


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


[1]A Mercedes-Benz Accessories GmbH rendhagyó és praktikus termékek egész sorával biztosítja ügyfelei számára a különleges smart-életérzést. Kínálata a divatosan masszív sport- és utazótáskáktól a minden idõjárást jól bíró formatervezett ruházaton át a jelentõs használati értékû multifunkciós tárolódobozig terjed. A smart kollekció és a kiegészítõk megrendelhetõk a budapesti smart Centerben.
 
A smart táskákban és bõröndökben tökéletesen elfér minden úti holmi, ráadásul nem tehet kárt bennük sem a hó, sem az esõ. Igen látványos darab például a kivehetõ belsõ táskákkal ellátott tûzpiros hátizsák. Mivel vászonponyva és nejlon strapabíró és vízálló keverékébõl készül, kiválóan ellenáll az idõjárás viszontagságainak. A csepp formájú lencsékkel gyártott, divatos „pilot” napszemüveget viselõ smart-tulajdonos biztosan feltûnést kelt.
 
Ugyanez érvényes az analóg karórára, amely világító mutatóival és dátumkijelzõjével hajszálpontosan követi az idõ múlását. Égõvörös textil szíja hatásos kontrasztot alkot a rozsdamentes acél tokkal.
 
Szinte nélkülözhetetlen a hétköznapi ügyintézések alkalmával a szabványos méretû „travel wallet” pénztárca és a minõségi kidolgozású „time planner deluxe” határidõnapló.
 
[4]A smart fortwo jellegzetes kétszínû dizájnját felelevenítõ exkluzív írószerek kényelmesen elférnek bármelyik kabátzsebben: a sárgarezet és eredeti smart fortwo-fényezést feltûnõen ötvözõ toll különösen kedvezõ benyomást kelt. Hasonlóan jól kézre áll, mint a fehér kerámiából, barna mûanyag füllel gyártott kis eszpresszó csésze, amely munkahelyen és otthon egyaránt gondoskodik róla, hogy véletlenül se járjon égési sérüléssel a forró ital élvezete. A praktikus kulcstartó gyûrû rendet tesz a kulcsok között – erõs lágygumiból készült akasztója stabilan rögzít minden kulcsot. A smart fortwo coupé és a smart fortwo cabrio 1:18, 1:43 és 1:87 méretarányú, részlethû modelljei kis méretben jelképezik a mobilitást.
 
A téli sportok szerelmesei hamarosan ellátogatnak a hegyekbe. A vízálló és csúszásgátló anyagból készült csomagtartótálca hatásosan védi a csomagtartó szõnyegét az olyan vizes és piszkos tárgyaktól, mint például a síbakancsok. Villámzárai segítségével gyorsan rögzíthetõ a helyén, és ugyanolyan gyorsan kivehetõ onnan. Aki síelés után forró italra vágyik, az vigye magával a csomagtartóban a hõszigetelt multifunkciós tárolódobozt, amely hosszú idõn át melegen tartja a benne helyezett élelmiszert.
 
[3]Kimélyített tetején biztonsággal rögzíthetõ ásványvizes rekesz - nem mozdul el a helyérõl menet közben. Pontosan akkora a doboz mérete, hogy kettõ is elfér belõle a smart fortwo csomagtartójában.
 
Nagyban fokozza a haladás biztonságát havas, csúszós úton a gyorsan és egyszerûen felszerelhetõ smart-hólánc. Aki szeretné megóvni utcán parkoló smart fortwo-ját a téli csapadéktól és a többi autó által felvert piszkos latyaktól, annak ott az ellenálló, összehajtható „Pelerine” takaróponyva. Az utastérbe rendelhetõ speciális gumiszõnyegek minden idõjárás mellett nyugodt szívvel használhatók, ugyanis szenny- és víztaszító anyagból készülnek. /Autósoldalak.hu/