Autós hírek: 22-szer a Föld körül


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Ez a futásteljesítmény nagyjából annyi, mintha 22-szer megkerülte volna a Földet. Azért is különösen szép ez az eredmény, mert a kopó alkatrészek cseréjét leszámítva semmiféle soron kívüli javításra nem volt szüksége a Sprinternek az említett idõszak alatt.
Az újságszállítással foglalkozó férfi munkájából adódóan jár a Sprinterrel, és még soha nem kellett csalódnia benne. Hálából a következõ feliratot helyezte el a busz hátulján: „Már több mint 900 000 kilométer van a hátunk mögött. Egy Mercedesben mindig bízhat az ember.“ Schade tisztában van vele, hogy nem használhatja örökké hûséges társát, és biztos benne, hogy következõ áruszállító jármûve is Mercedes-Benz Sprinter lesz. Akár kapóra is jöhet neki, hogy jövõ év áprilisában kerül piacra a transzporter új generációja. Meggyõzõdése, hogy az utód még elõdjénél is jobb lesz, méghozzá nem csak minõségi szempontból. 1995. évi bemutatkozása óta több mint egymillió darab kelt el a jelenlegi Sprinterbõl, ami páratlan sikertörténetet jelent a maga nemében. Rendkívüli népszerûségének legékesebb bizonyítéka, hogy több ízben is megválasztották „Az év könnyû haszonjármûvének“, valamint az, hogy felettébb elégedettek vele a felhasználók.
/Autósoldalak.hu/