Autós hírek: Hírek Baranya-megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


ELFOGTÁK PÉCSETT A 12 ÉVES/!/  RABLÓT:

Egy édesanya tett feljelentést öt ismeretlen ellen, akik a lányát és három társát a 48-as téren' körbefogták, és mobiltelefonokat és ékszereket követeltek tõlük'. A bejelentõ lányát meg akarta ütni az egyik lány, de õ elhajolt, és így a társát találta el az ütés. A személyleírás alapján a rendõrök tegnap elfogtak egy 12 éves/!/ pécsi lánygyermeket, akit hasonló bûncselekmény elkövetése miatt már ismertek a helybéli rendõrök. A lánygyermek a bûncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozás adatai szerint a rablásban a támadó többi társa nem vettrészt, ezért a Pécsi Rendõrkapitányságon csak a gyermeklány ellen indítanak eljárást.


ELFOGTÁK A RONGÁLÓT PÉCSETT:

A közlekedési részvénytársaság illetékese jelentette be a rendõrségre, hogy egy ismeretlen férfi tegnap délután 3 órakor a pécsi Kórház térnél lábbal berúgta a 2/A helyi járatú aztóbusz hátsó ajtajának üvegét. A rongálással a szolgáltató cégnek közel 300 E/Ft-os kára keletkezett. A rendõrök perceken belül elfogták a rongálással alaposan gyanúsítható 43 éves pécsi K. J -t. A férfi ellen a Pécsi Rendõrkapitányság indított eljárást.

ÉJSZAKAI VEREKEDÉSNEK VETETTEK VÉGET A KIÉRKEZÕ RENDÕRÖK:

Éjjel fél kettõkor Pécs keleti városrészébõl érkezett bejelentés, mely szerint három férfi verekszik, és egyiküknél kés van. A Központi és a Gyárvárosi Rendõrõrs járõrei a perceken belül a helyszínre érkeztek, ám addigra a verekedõk szétszaladtak. A járõrök a helyszín közelében elfogták a késsel fenyegetõzõ 30 éves pécsi férfit, valamint egy másik közeli utcában egy 20 éves férfit és egy 13 éves fiút. A 30 éves férfi ellen veszélyes fenyegetés- valamint közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása-, még a két fiatalabb verekedõ ellen garázdaság  miatt indítottak eljárást.

NYOLC ITTAS GÉPKOCSIVEZETÕT ÁLLÍTOTTAK ELÕ PÉCSETT:

A pécsi közlekedési járõrök tegnap éjszaka nyolc férfit állítottak elõ légalkohol-mérésre, illetve vérvizsgálatra ittasság gyanúja miatt. A vizsgálati eredmények mindegyik esetben igazolták az alkohol fogyasztást.

 

FÉMTOLVAJOKAT ÉRTEK TETTEN KOMLÓN:

A komlói járõrök tegnap délután 5 órakor elfogtak és elõállítottak három férfit, akik a Komlón lévõ távhõ vezetékrõl alumínium burkolatot bontottak le. A 22 éves mecsekpölöskei-, a 21 éves gerdei- és a 20 éves komlói férfi ellen lopás miatt indítottak bûntetõ eljárást a  Komlói Rendõrkapitányságon

 

A Baranya Megyei RFK. sajtószolgálata.