Autós hírek: Félmillió a halálos gázoló nyomravezetõjének


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A szakértõi vizsgálatok alapján a képen láthatóhoz hasonló fehér Volkswagen Transportert vezethetett az az ismeretlen, aki egy férfit gázolt el szeptember 19-én (kedden) hajnalban a Tapolca és Gyulakeszi közötti úton. A szerencsétlenül járt környékbeli személy a kórházba szállítást követõen vesztette életét. Az esemény óta összegyûjtött adatok alapján valószínûsíthetõ, hogy a baleset következtében a jármû eleje megrongálódott, és a bal oldali gyári ködfényszóró is kitört. Az 05.00 és 05.15 óra között történt baleset helyszínérõl a sofõr megállás nélkül elhajtott.


A rendõrség kéri, hogy aki ebben az idõpontban ezen az útszakaszon közlekedett, illetve bármilyen információval rendelkezik az esettel, a sérült jármûvel, vagy magával az elkövetõ személyével kapcsolatban, a 88/428-022-es telefonszám 11-87-es mellékén hívja a Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát, vagy a fõkapitányság ingyenes, 80/949-149-es üzenetrögzítõs számát.

[kep]