Autós hírek: Az elmúlt 24 óra történései


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Délután 4 óra után 10 perccel történt közlekedési baleset Székesfehérváron a Balatoni úton lévõ parkolónál. Egy soponyai lakos által vezetett Fiat Brava és egy motorkerékpáros ütközött. A motoros 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetben a felelõsség megállapítása még további vizsgálatot igényel.

22 óra 40 perckor a 8-as számú fõúton egy Peugeot 405 típusú személygépkocsi sofõrje közlekedett a Sajó utca felöl a Palotai út irányába. Az Újcsóri utca 6. szám elõtt jármûvével megcsúszott és áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedõ budapesti lakos által vezettet Suzuki Swift személygépkocsival. Onnan visszatért saját forgalmi sávjába és egy mellette szabályosan közlekedõ Mercedes tehergépkocsinak ütközött. A balesetben a Peugeot sofõrje és utasa kiestek a jármûbõl, és õk valamint a Suzuki vezetõje súlyos sérüléseket szenvedtek. A Peugeot sofõrje közepesen, az utasa enyhén ittas állapotban volt.