Autós hírek: Mercedes-Benz Vito: Akár 1 millió forint árelõnnyel


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A Mercedes-Benz Vito esetében a zárt áruszállító változatok belépõ szintû motorizált változatait  érinti a kedvezményes ajánlat. A 109 CDI modellekhez az akció keretében ajándék klíma jár, amely megközelítõleg 400 ezer forint nettó árelõnyt jelent.
 
A közepes hosszúságú Vito kombit vásárló ügyfelek kedvezményes extracsomagot kapnak, amely metálfényezést, sötétített üveget, belépõrész világítást, valamint elsõ- és hátsótér-klímát tartalmaz. Az akció keretében az extracsomag modelltõl függõen akár 840 ezer forint bruttó árelõnyt is jelenthet.
 
Mercedes-Benz Viano
 
A Mercedes-Benz hazai márkakereskedéseiben most limitált darabszámban érhetõ el a Viano , amely exkluzív megjelenésével és bõséges helykínálatával egyesíti az üzleti és családi autó elõnyös tulajdonságait. A 17 collos könnyûfém kerekekkel, sötétített üveggel, fény- és esõszenzorral, parkolássegítõvel, küszöbvilágítással, elektromosan behajtható tükrökkel szerelt Viano akár 1 070 000 forint bruttó árelõnnyel megvásárolható.
 
Mercedes-Benz transzporterek a biztonságtechnika csúcsán
 
[1]A Mercedes-Benz Vito és Viano az aktív és passzív biztonsági rendszereknek köszönhetõen a személyautók legjobbjaihoz méltó biztonsági szinttel rendelkezik. A különbözõ töréstesztek során bebizonyosodott, hogy a Mercedes-Benz haszongépjármûvek a szilárdság, merevség, hajlítás és csavarodás tekintetében optimálisan viselkednek, csakúgy, mint a partnervédelem területén.
A Mercedes-Benz haszongépjármûvekben alkalmazott elektronikus szabályozó rendszerek – ESP, ABS, BAS, ASR, EBV – nagy mértékben hozzájárulnak a sofõr-, az utas-, és a partnervédelemhez egyaránt. A Mercedes-Benz transzporterek olyan jármûgenerációt képviselnek, amely a sokszínûséget, sokoldalú alkalmazási lehetõséget és az iránymutató belsõtér-koncepciót a legmagasabb fokú biztonsággal, megbízhatósággal és gazdaságossággal kapcsolják össze. /Autósoldalak.hu/