Autós hírek: Peugeot 4007 Holland&Holland: Luxus és kaland


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A Hagénias-bronz fényezés harmonikusan illik a jármû exkluzív jellegét kifejezõ krómdíszítésekhez, kihangsúlyozza stílussal és „terepjáró” karakterrel ötvözött erejét és macskaszerû természetét. A tükörházakat és a tetõsíneket vízálló bõr borítja, míg a hátsó oldalelemeket a “Holland&Holland” emblémája, egy királyi vadászsólyom bõrsisakja díszíti. Egyetlen tömbbõl kimunkált nagy, 20 colos könnyûfém kerekek teszik még különlegesebbé az autót.
 
Enteriõr
 
[3]Az autóba beszállva válik csak igazán nyilvánvalóvá a Peugeot Style Centre és a Holland&Holland csapat alkotó együttmûködésének hatása.
Az 'Ébenfekete' és 'Chartreuse-zöld ' bõr (a Holland&Holland jellemzõ színkombinációja) még jobban érvényre jut a finom kidolgozás és a díszöltés révén, természetes, exkluzív és innovatív hatást keltve.
 
Az utasteret burkoló bõrkárpitot teljesen kézi munkával állították elõ a Peugeot Style Centre mesteremberei. Nagyszerûen illik a mûszerfal formájához, az ülések különleges felületéhez és az ajtóburkolatok designjához. Az Ében szõnyegpadló és hímzett szõnyegek puha és meleg fészekké varázsolják az autót. Sötétre krómozott díszítõelemek fokozzák a hatást, különösen a középkonzol és a menetmód-választó (kétkerék-hajtás, 4x4 vagy 'fix') környékén. Hátul, a két részletben nyíló hátfalajtó mögött, két összehajtható ülést rejtõ óriási csomagtér tárul fel.  E különleges 4007 gépteteje alatt 2.2-literes, 156 LE és 380 Nm kifejtésére képes HDi motor dolgozik, természetesen koromszûrõvel (DPFS) ellátva. /Autósoldalak.hu/