Autós hírek: Hírek Vas-megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Jármûvezetéstõl történõ eltiltás hatálya alatt vezette személygépkocsiját hétfõn az éjszakai órákban egy szombathelyi lakos. Az intézkedõ rendõr nevezettet elõállította, ellene eljárást kezdeményezett.

Lakossági bejelentésre mentek Sárváron az Alkotmány utcába a rendõrök hétfõn a kora esti órákban. Két fiatalkorú és egy felnõtt korú sárvári lakos az SZTK rendelõ elõtti parkolóban egy gépkocsi bal elsõ ablakát törte ki. Egy másik nyitott állapotban lévõ személykocsit pedig a parkolóból eltoltak. Beindítani nem tudták üzemanyag hiányában. Mindhárom személyt az intézkedõ rendõrök elõállították. Ellenük büntetõeljárás indult.

Egy celldömölki lakos jelentette be, hogy lakatlan házukba ismeretlen elkövetõ a bejárati ajtót befeszítve betört. Onnan egy fûkaszát és négy autógumit felnivel együtt lopott el. A keletkezett lopási kár kb. 150.000,- Ft.

Jánosházán besurranó tolvaj járt hétfõn délután. A ház tulajdonosa a szomszédba ment át rövid idõre, a lakást nem zárta be, ezt használta ki az ismeretlen és az egyik szekrénybõl onnan 20.000,- Ft-ot vitt el.

Nem az útviszonyoknak megfelelõ sebességgel vezette VW személygépkocsiját Kõszegen hétfõn kora délután egy helyi lakos. Az úton megcsúszott és nekiütközött egy Ikarus autóbusznak. Személyi sérülés nem történt, a kár azonban meghaladja a 350.000,- Ft-ot.

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Péter
sajtóügyeletes