Autós hírek: Hírek Békés-megye


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Közlekedési balesetek:

Egy kerékpáros és egy autós ütközött össze hétfõn délelõtt Békéscsabán az Andrássy úton. A baleset a Tulipán utca – Kazinczy utca keresztezõdésénél történt.Az autó vezetõje a Gábor Áron utca felõl a Tulipán utca irányába tartott, majd a keresztezõdésben balra akart kanyarodni. Ekkor ütközött össze a neki szembõl érkezõ biciklis asszonnyal. A nõ 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabána Magyar utca és a Mester utca keresztezõdésében is egy kerékpáros és egy személyautó ütközött össze hétfõn este. Egy Suzuki a Lencsési út irányába tartott, amikor a Magyar utcai keresztezõdésnél összeütközött a biciklis nõvel. A 25 éves nõ egy gyermeket is vitt a kerékpáron. A 2 éves kislány könnyû sérülést szenvedett. Az autóban kb. 25. 000.-Ft, míg a kerékpárban kb. 5. 000.-Ft anyagi kár keletkezett.

 

Egyéb esetek:

Elloptak egy Ladát Békéscsabáról a Bartók Béla útról. A piros színû autó január 05-én reggel 9 óra és január 9-én este háromnegyed 8 között tûnt el a 61/65. szám elõtti parkolóból. Rendszáma: ATL – 854. A kb. 100. 000.-Ft értékû autót keresi a rendõrség.

Betörtek egy családi házba Mezõberényben. Az Edison utcai házban hétfõn este 17 és 18 óra között járt valaki. Az egyik ablakot betörte, majd a lakótérbõl fényképezõgépet, készpénzt és egyéb személyes dolgokat vitt magával. A lopással kb. 300. 000.-Ft, míg a rongálással kb. 20. 000.-Ft kárt okozott a házban lakóknak.

Betörtek a Vakegérbe Gyomaendrõdön. Az Álmosdomb utcában mûködõ sörözõbe a tettes az ajtó kifeszítése után jutott be. Kb. 80. 000.-Ft készpénzt sikerült elvinnie. A rongálással pedig további kb. 30. 000.-Ft kárt okozott a vendéglátóegység üzemeltetõjének.

 

Békéscsaba, 2006. január 10. (kedd)

Szombati Andrea
sajtóreferens