Autós hírek: sonttörések, csonttörõk, garázdaságok, garázdák…


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Délelõtt Székesfehérváron intézkedtek egy helybéli nõvel szemben. Az asszonyra nézve egy utcabéli férfi tett bejelentést. A sértett elmondása szerint a nõ az utcán gereblyével szándékosan orrba vágta, aminek következtében könnyû, hámhorzsolásos sérülést szenvedett. A rendõrkapitányságon azonban már visszavonta a szándékosságra utaló kijelentését és úgy nyilatkozott, hogy az asszony tereprendezés közben véletlenül ért a gereblyével az orrához.

A Cserepes közben biztonsági intézkedésre is sor került egy bántalmazást követõen. Egy kõszárhegyi férfit bántalmazott egy fehérvári férfi, aminek következtében orvosi ellátásra szorult. A sértettet felkar ficammal és térdszalag-szakadással szállította kórházba a mentõszolgálat gépkocsija. A bántalmazót hajnalban fogták el a járõrök. Gyanúsítottként hallgatták ki elõállítását követõen.

Dunaújvárosban egy édesanya tett bejelentést a hétvégén, mert fiát a Liget közben ismeretlen személyek bántalmazták. A fiú szombaton este tíz körül indult hazafelé egy szórakozó helyrõl, amikor hét fõs társaság mellett haladt el. Elmondta, hogy véletlenül felrúgott egy üveget, ami a társasághoz tartozott, majd amikor elhaladt valaki hátulról leütötte. Visszafordult, megszédült és akkor elölrõl kezdték ütlegelni. Kiabálására az ütlegelését abbahagyták. Emlékezete szerint a zsebeit is megtapogatták. A sértett a bántalmazás következtében orrcsont-törést szenvedett. A bántalmazókat keresi a rendõrség.

Móri rendõröktõl egy férfi kért segítséget, mert ahogy elmondta felesége és annak fia megverte, megrugdosta. A helyszínre küldött járõrök megállapítása szerint a férfi és neje között azért alakult ki a vita, mert az asszony el akart költözni, a férfi meg nem engedte be a lakásba, hogy személyes holmijait elvigye. A nõ elmondta, hogy azért verte meg a férjét, hogy holmiját kihozhassa a lakásból. Majd buszra szállt és elutazott. A bántalmazott férj sérülését a kórház ügyeletes orvosa nyolc napon belül gyógyulónak ítélte meg. Szombaton délután egy asszony hívta a móri kapitányság ügyeletét, mert férjét megtámadták a Napsugár út – Kisfaludy út keresztezõdésében. Megállapítást nyert, hogy egy férfi kõvel támadt egy másik személy autójára, hogy kárt tegyen benne, mire a bejelentõ férje közbe avatkozott. A férfit két esetben meglökték, de a kõvel dobálót sikerült földre vinnie és a rendõrjárõrök kiérkezéséig ott tartani. A bántalmazót elõállították és miután az õt megvizsgáló orvos beszámíthatatlannak ítélte, kórházba szállítására intézkedtek. Az ügyben garázdaság miatt indult eljárás.