Autós hírek: Halálos baleset szemtanúit keresik


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Egy Citroen személyautó Mezõberény felõl Békéscsaba irányába tartott, és a 114-es km szelvényben elõzni kezdte az elõtte vele azonos irányba közlekedõ, ismeretlen forgalmi rendszámú és színû tehergépkocsit. Ekkor ütközött össze a neki szembõl érkezõ Volkswagen Passat típusú személyautóval. A balesetben egy férfi életét vesztette, öt személy súlyosan, négyen könnyebben sérültek meg.

A rendõrség kéri a Citroen által elõzött ismeretlen rendszámú teherautó vezetõjét, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendõrkapitányságon. Várják továbbá azok jelentkezését is, akik a megjelölt idõpontban a baleset helyszínénél jártak, és a történtekkel kapcsolatosan bármilyen érdemi információval rendelkeznek. A Békéscsabai Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elérhetõ a 66/ 523-700-as telefonszámon. De a 107-es és a 112-es segélyhívószámokon is fogadják a bejelentéseket.