Autós hírek: Szemtanúkat keresnek!


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


A balesetet követõen a gépkocsivezetõ megállt, felkínálta segítségét a kerékpárosnak, aki akkor még nem érezte, hogy bármilyen baja is történt volna, a segítséget megköszönte, de nem élt vele. A rövid párbeszéd után a személygépkocsi vezetõje folytatta útját.

A balesetet szenvedett kerékpáros késõbb jelentkezett fájdalmai miatt másnap orvoshoz fordult, ahol megállapítást nyert, hogy súlyos sérülései vannak. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük a balesetben részes ismeretlen kilétû személygépkocsi vezetõjét – aki a balesetet követõen felkínálta az elütött kerékpárosnak segítségét -, hogy jelentkezzen.

Várjuk továbbá azon személyek, közlekedésben résztvevõk, gyalogosok, szemtanúk jelentkezését, akik a fenti idõpontban a Széchenyi utca környékén jártak.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán ( Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám „D” épület I/2. sz. hivatali helyiségében ) illetve telefonon az 52/516-400/22-17. sz. melléken vagy munkaidõn túl a 107-es segélyhívón.