Autós hírek: „Bordély” egy fehérvári lakásban


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Székesfehérvár, Palotaváros egyik lépcsõházából érkezett múlt héten a bejelentés, hogy az egyik lakásban „nyilvánosház mûködik”. Egy a rokonaitól távozó férfinek ugyanis feltûnt amint az egyik lakásból egy félmeztelenül távozó férfi lép ki, míg egy másik éppen befele tart, miközben látta, amint a nyitott ajtón keresztül három meztelen nõ tartózkodik a lakásban.

Amikor a rendõrök a bejelentést követõen a helyszínre értek, a lakásban öt személy tartózkodott, három nõ és két férfi. A tanúkihallgatások során megállapítást nyert, hogy a lakást egy 43 éves békéscsabai férfi bérli, és tartja fenn. Az ott tartózkodó két 19 éves és a 20 éves nõk az õ újsághirdetésére jelentkeztek prostitúciós tevékenységre. A megállapodás szerint a férfi az egyik országos terjesztésû bulvárlapban adott fel hirdetést a lányokra a telefonszámaik megadásával. A „légyottok” így kerültek leszervezésre.

A három alig felnõtt korú lány egy hónapja dolgozott a férfinek. Azonban a nyomozók tudomása szerint a „szolgáltatás” már több hónapja mûködött, korábban más nõk közremûködésével. A kihasznált lányok „munkájának” köszönhetõen a férfi a három hónap alatt jelentõs összeget zsebelhetett be.