Autós hírek: Igény szerint


Autóhifi Autosport Bemutató Érdekes Formula 1 Haszonjármû Környezetvédelem Menetpróba, teszt Motorkerékpár Rally Rendezvény/kiállítás Rendõrségi hírek Rövid hírek Technika Traffipax-hírek Tuning Útinfó Vissza


Ha ezek után is folytatja az olvasást akkor képet kaphat arról, hogy nem csak a vevõk autóválasztását könnyítjük meg, hanem a velünk együtt dolgozó autókereskedõk munkáját is. A vásárló találkozása a programmal az interneten vagy a kereskedésben történik, ahol a keresést nagyban  megkönnyíti a Jármûpark néven futó alkalmazás.
A kereskedõknél még több plusz jelentkezik. Az elsõ, hogy ingyenesen rendelkezésükre bocsátjuk a programot, ettõl kezdve egyetlen adatbevitellel három dologhoz jut. Kap egy olyan jármûnyilvántartó rendszert, amelyhez tud csatolni tetszõleges számú fényképet, betudja jelölni az autó pontos felszereléseit, tartozékait. A keresés egyszerû és az autó után érdeklõdõk is lekövethetõk vele.
A másik dolog, hogy a listába felvett jármû, szinte azonnal és díjmenetesen felkerül a web oldalunkra, ami így naprakész, a valós kínálatot mutatja. A harmadik pozitívum, hogy az országos terjesztésû Autósoldalak.hu-ba is helyet kap. Ezeken túl, a rendszerbõl könnyû más média fele is eljuttatni a kiszemelt jármûvet, az adataival együtt.
A Jármûpark képes arra, hogy a nyilvántartott kocsiknak a tárolási és egyéb költségeit vezesse, így minden adminisztráció egy helyen végezhetõ és könnyen áttekinthetõ.
A program nem csak egyfajta, hanem többféle szerzõdést is tud kezelni. A meglévõ szerzõdéseket és a különféleképpen összeállítható ártáblázatokat természetesen ki lehet nyomtatni. A különféle statisztikai adatok kigyûjtésével, rendszerezésével a munka könnyebbé és hatékonyabbá válik. Az ismertetést azzal zárjuk, hogy a program testre szabható, így az egyéni igényeket is kitudjuk elégíteni.
BA